Azonosító:  8752-2004 
 Jellege:  Lakhz 
 Megye:  Zala Település:  Zalakomr 
 Teleknagyság:  1600 m2 Alapterlet:  75 m2 Szobák száma:  2 
 Víztávolság:  3000 m Kínálati ára:  39.900.000,-Ft 
 Leírás:Elad ez a mlt szzad elejn plt klasszikus vidki polgrhz, az eredeti llapotval megegyez mdon feljtva. Zalakaros mltn hires frdjtl 3 km tvolsgban, kellemes felusi krnyezetben lv hangulatos utcasoron.

Tgas telken ll az oldalhatrra ptett lakhz, uralkod dli tjolssal. A feljts sorn fontos volt az plet kls megjelensnek megrzse, rtknek megmentse. Az utcafronti kerts s oldalkerts feljtsa, cserje, tet mossa, ereszcsatornk cserje, a homlokzati dszelemek eredetire trtn helyrelltsa, ptlsa, a kzmvek cserje a bektstl egszen a hzon bell is kiplt egy j gzkzponti fts ( padl + raditorok ) j fa hszigetelt nylszrk kls s bels j prknyokkal, aljzatszigetels, burkolatok, szaniterek cserje, j konyha s frdszoba, riasztrendszer tvfelgyelettel.

A fbejraton belpve egy lgtrben talljuk az elszobt, a kzlekedt, tovbb haladva az tkez-konyht. Innen nylik a frdszoba wc-vel, illetve a kt nagymret szoba. Az utcafronti nappali-szoba kifejezetten nagy a 25 nm terletvel s nagyon vilgos a 3 krbe fut ablakval. A keleti irnyban tallhat csendes hlszobhoz tartozik egy sajt gardrb szoba beptett szekrnnyel. A konyhban j mosogatgp, st s tzhely kerlt beptsre.

A padlstr bepthet, a tetszerkezet j llapotvan van, mert a szksges feljtsa megtrtnt. A trkvezett bejrtl a hts kert irnyba jrda vezet a kls trolhoz s nyri konyhhoz. A nhny gymlcsfval is rendelkez udvar tgas a dupla telekszlessggel, ezrt tovbbi bepthetsgre, fejlesztsre is lehetsget biztost.

PKM 2023.06.14.
 Kép(ek) :