Azonosító:  8649-2002 
 Jellege:  Vzparti 
 Megye:  Somogy Település:  Balatoberny 
 Teleknagyság:  551 m2 Alapterlet:  200 m2 Szobák száma:  8 
 Víztávolság:  15 m Kínálati ára:  240.000.000,-Ft 
 Leírás:PRATLAN LEHETSG! LJEN VELE! KZVETLEN VZPARTI NYARAL A BALATON DLI PARTJN! KNLATI RA: 600 ezer eur.

KZVETLEN VZPARTI NYARAL A BALATON DLI PARTJN A BALATON egyik fvrosnak tekintett Keszthelytl 12 km tvolsgban knljuk megvtelre ezt az jszer llapotban lv vzparti ingatlant.

Jelenlegi tulajdonosai minsgi anyagok felhasznlsval ptettk fel a csaldi hzukat.

A fldszinten egy nagyobb laks, az emeleten pedig kt apartman tallhat, az nll lakrszek egymstl teljesen elvlaszthatk, a ftsk kln szablyozhat. A hzhoz tartoz telek idelisnak tekinthet 551 nm nagysggal rendelkezik.

A fldszinten konyha, nappali-tkezvel, frdszoba, 3 hlszoba, wc, folyos, egy 15 nm-es, a Balaton tekint terasz, tovbb egy kln bejrattal rendelkez hlszoba fzflkvel s sajt frdszobval van.

A kt emeleti apartman azonos beosztssal rendelkezik, gy mindegyikben van folyos, konyha-nappalival, hlszoba, frdszoba, wc s a csodlatos balatoni panorma ltvnyt biztost erkly.

Az ingatlan fbb jellemzinek krben fontos informci, hogy ngykrs gz cirk fts van, Vaillant gzkaznnal. A helyisgekben jrlap tallhat, hszigetelt fa nylszrk rednnyel s sznyoghlval felszereltek. Tvfelgyeletre bekttt riasztrendszer szavatolja a szemly s vagyonbiztonsgot.

ram, vz, csatorna s gz kzmvk vannak. Internet bektve.

( Pk.KFK )
 Kép(ek) :