Azonosító:  8617-1952 
 Jellege:  Klterlet 
 Megye:  Somogy Település:  Krshegy 
 Teleknagyság:  3545 m2 Alapterlet:  0 m2 Szobák száma:  0 
 Víztávolság:  4000 m Kínálati ára:  23.500.000,-Ft 
 Leírás:A TERLET FELE IS MEGVSROLHAT!

Krshegy egyik legszebb fennskjn, a Cserhegyen, a tengerszint felett 270 mter magassgban, Balatonfldvrtl 3 km-re, nem zrtkerti, hanem sznt mvelsi gban nyilvntartott, jelenleg legelknt hasznlt, bekerthet klterleti ingatlan!

VZ S RAM NINCS! Az ram lgvonalban kb. 500 mter tvolsgban van. KOMOLY VTELI SZNDK ESETN AZ R RUGALMASS VLHAT!

KIVL BEFEKTETS! RK PANORMVAL! TEKINTSE MEG S SZERESSEN BELE! Az 1970-es vekben Zamrdiban, a Khegyen hasonl, sznt s legel mvelsi gban nyilvntartott ingatlanok helysznei ma pince, prshz, htvgi hz, nyaral jelleggel rendelkez felptmnyekkel vannak beptve, ezrt nem kizrt, hogy a krshegyi Cserhegyen hasonl lehetsghez juthatnak majd a tulajdonosok.

Ettl az ingatlantl szakra, kb. 300 mter tvolsgban lv bekertett klterleti fldn, a kiltst nem zavar mdon ll egy fahz, ahogy dlnyugatra mgtte mintegy 150 mter tvolsgban fekv, bekertett, hasonl nagysg klterleti fldn is van egy fahz felptmny. Tulajdonosa tudomsunk szerint jelenleg, szernyebb panormval, 100,0 milli forint knlati ron ajnlja megvtelre.

A telepls felett, a TIHANYI flszigettel szemben, tiszta idben BALATONALMDI s BADACSONY kztt mintegy 45 km szlessgben a BALATON vztkrnek s a BALATON szaki oldaln lv dombvonulatok fest ecsetre ill RK PANORMA LTVNYVAL! Az ingatlan megtekintse utni komoly vteli szndk esetn minden informcival rendelkezsre llok az ingatlan jelenlegi hasznostsnak lehetsgvel kapcsolatban! A 06 20 9 273 821 szmon vrom szves rdekldst.

CSAK AKKOR KRJE AZ INGATLAN BEMUTATST, HA A RSZLETES LERS S A TELEFONON ADHAT TOVBBI INFORMCI ALAPJN KOMOLYAN GONDOLJA VTELI SZNDKT!
 Kép(ek) :